Vorige slide
Volgende slide

Zonnepanelen systeem voor huiseigenaren

Bereken de prijs van uw zonnepanelen voor thuis. Goed voor het milieu en uw investering is snel terug verdiend. Start direct met besparen! De drie meest verkochte zonnepanelen hebben we voor u naast elkaar gezet. Vraag een dakscan aan en wij bereken voor je de prijs van de zonnepanelen inclusief omvormer, bekabeling, onderconstructie en installatie.

wAT ZIJN DE BESTE ZONNEPANELEN op dit moment?

Doordat zonnepanelen lang mee kunnen gaan, is het belangrijk dat u enkel investeert in de beste zonnepanelen. Wat de beste zonnepanelen zijn voor uw huishouden leest u hieronder. Er zijn hoofdzakelijk drie verschillende type zonnepanelen:

Zonnepaneel Mono

Zonnepaneel Mono 74 cell

Zonnepaneel full black

Afhankelijk van jullie situatie adviseren wij jullie wat de beste keuze is. Vraag een gratis dakscan aan en laat je goed inlichten.

de Voordelen van zonnepanelen

Het grootste voordeel van zonnepanelen is natuurlijk de besparing op je energierekening.

  • Uw eigen zonnestroom is goedkoper dan stroom van uw energieleverancier.
  • Nederland is een ideaal land voor zonnepanelen: er is voldoende zon en het is niet te warm.
  • Zonne-energie is schone energie en de zon is onuitputtelijk.
Waarom nu zonnepanelen?

Zonnepanelen bestaan al heel wat jaren, maar juist nu is het voor veel particulieren en bedrijven aantrekkelijk geworden om zonnepanelen te kopen.

De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren enorm gedaald en zijn nu op een laag niveau gestabiliseerd.
Van de panelen die nu op de markt zijn, is een goed beeld te krijgen van kwaliteit en duurzaamheid: De kinderziektes van vroeger zijn eruit, en fabrikanten kunnen daarom gerust lange productgaranties geven
Ook de omvormers van nu hebben een hoge efficiënties tot boven de 98%; veel hoger kan niet!
Dankzij salderen krijgt u één-op-één terugbetaald voor elke kWh die u teruglevert aan het net
Dankzij een uitspraak van het Europese Hof krijgt u ook nog de 21% BTW over de installatie terug!

investeren in zonnepanelen?

Investeren in zonnepanelen levert direct geld op. U bespaart namelijk vanaf dag één op uw energierekening. Het rendement van zonnepanelen is hoger dan bij een spaarrekening. In 7 a 8 jaar kunt u de investering terugverdienen. En dat terwijl de levensduur van een zonnepaneel ongeveer 25 jaar is. Tel uit uw winst. Ook is het niet onbelangrijk om te weten dat de prijs per kWh voor zonnestroom lager is dan die van grijze stroom. De prijs van zonnepanelen is dan ook niet de meest belangrijke factor bij aanschaf, er moet goed gekeken worden naar de opbrengst van de panelen.

Zonnepanelen kopen inclusief installatie?

Bij de aanschaf van zonnepanelen gaat het niet alleen om de prijs van de pv-panelen zelf. Houd ook rekening met de omvormer, de bekabeling en de installatie. Mogelijk zijn er ook kosten voor aanpassingen in uw meterkast. Laat u nu informeren via de dakscan. 

Wil je een offerte voor zonnepanelen aanvragen? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.