Zonnepanelen

Complete zonnepanelen systeem laten installeren

Solarstars heeft ruime ervaring in het installeren van complete PV- systemen. We werken uitsluitend met A-kwaliteit panelen, omvormers, onder constructie  en accessoires. Elk onderdeel sluit naadloos op elkaar aan, zodat het systeem optimaal presteert. Ons team adviseert je gedurende het gehele traject. Ontdek onze vele mogelijkheden.

Investeren in zonnepanelen? Tips van onze experts!

Overweeg je om te beginnen met zonnepanelen? Dat is super! Want met zonnepanelen op jouw huis of bedrijfspand lever je een bijdrage aan het milieu én ga je er zelf ook op vooruit. Hoe dat zit en waar je op moet letten, dat lees je hieronder.

Waarom nu zonnepanelen nemen?

Als je zonnepanelen laat installeren op jouw dak dan produceer je zelf 100% groene energie. Hoe meer mensen dit doen, des te groter de positieve impact op ons milieu is. Met de panelen van Solarstars lever je dus een bijdrage aan de verbetering van het klimaat. Maar wist je dat het ook voor jezelf veel voordelen heeft?

Zo ben je minder afhankelijk van externe energieleveranciers, bespaar je kosten op jouw energierekening, stijgt de waarde van jouw pand en kun je zelfs geld verdienen met jouw pv-systeem. Want met een levensduur van minimaal 20 jaar en een terugverdientijd van ca. 5 jaar, blijven er nog heel wat jaren over om ‘gratis stroom’ op te wekken.

Bekijk onze recente projecten:

vragen over zonnepanelen kopen?

Solarstars adviseert zowel zakelijke als particulieren klanten bij het samenstellen van een compleet zonnepanelen systeem. Nadat we een dakscan voor zonnepanelen bij jouw op locatie hebben uitgevoerd bepalen we de beste zonnepanelen voor jouw situatie. We kiezen de omvormer, onder constructie en toebehoren, zoals optimisers, enz.

Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Staat je vraag er niet bij neem dan contact op.

Dat is per situatie verschillen. Vraag online advies of doe een dakscan op locatie.

De kosten van een zonnepaneel hangt af van het merk, de grootte en de garantie. Wanneer je kiest voor een groter paneel, heeft deze een groter vermogen en ontvang je een hoger rendement. Bij de aanschaf van zonnepanelen gaat het niet alleen om de kosten van de zonnepanelen zelf. De prijs van zonnepanelen wordt bij andere aanbieders soms weergegeven zonder bijkomende kosten zoals de omvormer, de bekabeling en de installatie. Soms moet er een extra groep in de meterkast worden aangelegd, en bent u ook kosten kwijt aan een elektricien.
Wat zijn A-merken? Zonnepanelen fabrikanten met een goede reputatie en producten van hoge kwaliteit noemen we ook wel A-merken. We kijken dan niet (alleen) naar certificeringen en keurmerken, maar vooral naar de algehele waardering van het bedrijf.
Vroeger kreeg je maximaal 650 euro (max 15%; afhankelijk van hoeveel je kocht). Als je nu een zonne-energie systeem koopt van 8000 euro krijg je dus 21% terug van de Belasting. Dit is dus in vergelijking tot de oude subsidie veel beter omdat er geen maximum van 650 euro aan zit!