Zonnepanelen
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Vorige slide
Volgende slide

Zonnepanelen kopen voor huiseigenaren?

Als huiseigenaar levert investeren in zonnepanelen vaak een rendement op van boven de 15%. Een slimme investering, want je bespaart op energiekosten en bent bovendien direct Duurzaam Maatschappelijk Verantwoord aan het ondernemen.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bestaan uit verschillende lagen zonnecellen die energie opwekken uit zonlicht. Deze energie wordt daarna omgevormd en getransporteerd, zodat je het in huis kunt gebruiken.

Zonnecellen bestaan uit twee lagen silicium met een scheidingslaag ertussen. Deze lagen geleiden alleen stroom als er licht op valt. Het silicium aan de ene kant van de scheiding is positief geladen, de andere laag negatief. Dat wil zeggen dat de positieve laag meer elektronen bevat dan de negatieve laag. Zodra de zon gaat schijnen ontstaat er elektrische stroom tussen de positieve en negatieve lading: de positieve lading beweegt zich naar de negatieve lading toe. Dit zorgt voor een spanningsveld dat we ‘gelijkstroom’ noemen.


Benut de kracht van de zon met onze complete energie oplossing

Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen voor uw bedrijf? Dan brengt dit automatisch een aantal (fiscale) voordelen met zich mee:

  1. Zonnestroom is vaker goedkoper dan grijze stroom
  2. Subsidie op de investering
  3. Duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij geven je graag advies over subsidie en financiering. Voor kleine zonne-installaties kunnen wij na een bezoek op de locatie meteen een advies uitbrengen. Voor grotere systemen maken onze engineers een analyse om voor je een optimaal rendement te behalen.

Advies over de aanschaf van zonnepanelen voor bedrijven

In het advies neemt Solarstars altijd de mogelijkheden voor fiscaal voordeel en subsidie mee. Zo krijg je een realistisch beeld te van jouw investering en terugverdientijd. Wij kijken dan naar eventuele subsidiemogelijkheden, de opties voor externe financiering voor bedrijven en belastingvoordelen.

Wij geven u graag advies over zakelijk zonnepanelen aanschaffen. Van advies en financiering tot installatie en onderhoud. Zo bent u verzekerd van een systeem wat optimaal functioneert en blijft functioneren.

Subsidie en fiscale voordelen zonnepanelen

De overheid stimuleert om duurzaam met energie om te gaan. Ze verstrekken diverse subsidies voor het gebruik van duurzame energie. Als bedrijf kunt u ook gebruik maken van fiscale voordelen, zodat een deel van de investering in zonnepanelen kan worden terugverdiend. Deze voordelen kunnen oplopen tot 88% op de investering.